Barça
Esports Barça 06/08/2011

El Barça tanca la gira americana a l'espectacular Cowboys Stadium de Dallas

Pep Guardiola no podrà comptar per al partit contra el Club América (22 hores, TV3 i Gol T) amb Afellay, Puyol ni Muniesa i té el dubte de Maxwell

àlex Gozalbo
1 min
Cowboys Stadium de Dallas.

BarcelonaEl Barça juga aquesta nit (22 hores, TV3 i Gol T) contra el Club Amércia al Cowboys Stadium de Dallas, un estadi que l'any passat va reunir 108.713 espectadors per veure l'All-Star de la NBA. El partit servirà per posar punt i final a la gira nord-americana.

Després de la desfeta de l'equip contra el Chivas, l'objectiu de Pep Guardiola és recuperar sensacions de cara al doble compromís de la Supercopa contra el Reial Madrid, que avui s'ha imposat al Tianjin Teda (0-6).

Pep Guardiola no podrà comptar per al partit amb Afellay, Puyol ni Muniesa. A més, el tècnic té el dubte de Maxwell, que pateix una sobrecàrrega abdominal.

El Barça i el Club América es van veure les cares en un amistós i també a les semifinals del Mundial de Clubs. En el primer enfrontament, el resultat final va ser de 4-4. En el segon, però, el Barça va superar l'equip mexicà per 4-0.

stats