Barça
Esports Barça 12/01/2012

La situació millora i si la boira no torna l'Osasuna-Barça es jugarà sense problemes

La situació ha millorat en les darreres hores i la visibilitat és correcta, però l'àrbitre Velasco Carballo serà qui decidirà si l'encontre de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei es pot disputar aquest dijous (22 hores, TV3 i Tele5) o no

Ara
2 min

BarcelonaSi la boira no ho impedeix, l'Osasuna i el Barça jugaran aquest dijous (22 hores, TV3 i Tele5) el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei. El guanyador de l'eliminatòria, que l'equip blaugrana va començar a sentenciar amb un 4-0 a l'anada, es veurà les cares amb el Reial Madrid en uns quarts de final que començaran a disputar-se la propera setmana.

L'àrbitre del partit, Velasco Carballo, decidirà si l'encontre de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei es pot disputar. El requisit és que es puguin veure les dues porteries des del centre del camp. Si no es pogués jugar aquest dijous, segons ha informat TV3, el partit es disputaria divendres a les 12 hores.

El Barça, que finalment ha volat a Vitòria i després s'ha desplaçat en autobús fins a Pamplona, ja és a la localitat navarresa on es jugarà el partit.

Pep Guardiola va decidir deixar a Barcelona Andrés Iniesta i Dani Alves. El primer per decisió tècnica i el segon per lesió. "A Cornellà va jugar, però va acabar amb un cop al turmell. No el vull forçar; no el volia fer jugar d'inici i, per a una estona, ja tinc altres futbolistes", va comentar Guardiola sobre Iniesta. Alves, per la seva banda, va notar ahir durant l'entrenament molèsties al soli de la cama dreta i es queda a Barcelona per precaució. Per completar la convocatòria, Pep Guardiola s'ha emportat a Pamplona tres jugadors del filial: Cuenca, Montoya i Sergi Roberto.

Qui té moltes baixes per afrontar aquest partit és Mendilibar, que no podrà disposar de Kike Sola, Rubén González, Roversio, Echaide, Masoud, Raitala i Damià. A més, el tècnic de l'Osasuna va deixar fora de la convocatòria sis jugadors del primer equip i la va completar amb sis del filial.

stats