SEGONA DIVISIÓ
Esports Barça 26/04/2013

El Barça B visita un Racing de Santander que necessita guanyar per sortir del descens

Els blaugranes disputen aquest divendres a la nit (21h/Esport3) al Sardinero el partit corresponent a la 36a jornada de la Lliga Adelante

Efe
2 min
El Barça B goleja el Racing (4-1) amb un excels Gerard Deulofeu

Santander/BarcelonaEl Barça B visita aquest divendres a la nit (21h/Esport3) un Racing de Santander que necessita una victòria per sortir de les posicions de descens. Tot i no jugar-se res, els blaugranes volen deixar de ser el bon samarità dels equips de la zona baixa i evitar així deixar escapar punts novament contra els equips de la zona baixa, com ja li va passar contra l'Osca (0-1), el Mirandés (1-1) i el Múrcia (1-1).

Amb la permanència assegurada, els deures fets i el cap posat ja en la propera temporada, en alguns casos amb la perspectiva d'un ascens imminent al primer equip, els jugadors del filial s'han deixat anar en aquest tram final, per a benefici dels seus rivals.

Eusebio Sacristán haurà de solucionar la important baixa en defensa de Marc Muniesa, que aquesta setmana no ha pogut entrenar-se al mateix ritme que els seus companys a causa de les molèsties que encara persisteixen després de la contusió en el bessó dret que va patir en l'últim partit contra el Múrcia.

No obstant això, la bona notícia en la convocatòria formada per dinou jugadors serà el retorn de Cristian Lobato, després de rebre l'alta mèdica, mentre que han quedat fora el porter Bañuz, per decisió tècnica, i el portuguès Edgar Ié, que torna aquest mateix divendres de la concentració amb la selecció portuguesa sub-20.

D'altra banda, el Racing de Santander s'enfrontarà al filial blaugrana amb la urgència de saber que necessita urgentment una victòria per sortir dels llocs de descens.

El tècnic racinguista, Alejandro Menéndez, no podrà comptar amb Andreu, lesionat, però recupera Francis i, probablement, Martí Crespí per reforçar la defensa.

Al davant, Koné tornarà a ser la principal referència ofensiva del conjunt càntabre.

Alineacions probables

Racing de Santander: Mario Fernández; Francis, Bocanegra, Crespí, Tiago Pinto; Jairo, Héctor Yuste, Marcos Gullón i Ferreiro; Koné i Juanmi.

Barça B: Oier; Balliu, Sergi Gómez, Lombán, Planas; Ledes, Rafinha, Sergi Roberto; Deulofeu, Luis Alberto i Dongou.

Àrbitre: Santiago Jaime Latre (comitè aragonès)

Estadi: Camps d'Esport d'El Sardinero

Horari: 21h / Esport 3

stats