Eurolliga
Esports Barça 20/01/2011

Regal Barça i Maccabi Electra Tel Aviv, arriba al Palau Blaugrana el duel més esperat

Sofoklis Schortsanitis, la pressió defensiva d'un rival molt atlètic i la capacitat per desxifrar les opcions ofensives dels jugadors exteriors preocupen Xavi Pascual

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual.

BarcelonaEl Top 16 arriba aquest vespre (20.45 hores, Canal 33) al Palau Blaugrana amb un duel d'aquells que fan goig de veure. Regal Barça i Maccabi Electra Tel Aviv obren la fase en un enfrontament que serà decisiu per definir el primer lloc del grup.

Tres són els aspectes del Maccabi Electra Tel Aviv, un conjunt que tan sols ha perdut un partit aquesta temporada a l'Eurolliga, que preocupen Xavi Pascual: la capacitat per condicionar el joc interior de Sofoklis Schortsanitis, la pressió defensiva d'un rival molt atlètic i la capacitat per desxifrar les opcions ofensives dels jugadors exteriors.

David Platt, entrenador dels israelians, no tem el potencial del Regal Barça. "És un gran equip, però no és impossible guanyar-lo. Necessitem estar bé i tenim millor equip que a principi de la competició. De tota manera, el partit de demà serà el baptisme de foc en l'Eurolliga", diu.

Tant Alan Anderson com Terence Morris van jugar en el passat al Maccabi. “Recordo amb alegria la meva etapa allà. Tot l’equip estava implicat i ens ho vam passar molt bé a Maccabi”, explica Anderson. “Només em centro en el partit. Sé perfectament que ens trobarem un rival dur, que serà un partit disputat i difícil de guanyar”, explica Morris.

La darrera vegada que el Maccabi Electra Tel Aviv va visitar el Palau Blaugrana, al febrer farà dos anys, diversos espontanis van interrompre el joc amb banderes palestines. La Comunitat Palestina de Catalunya, la Xarxa Solidària contra l’Ocupació de Palestina, la Plataforma Aturem la Guerra i la Xarxa d’Enllaç amb Palestina van emetre ahir un comunicat declarant l’equip de bàsquet israelià “non grat”non grat.

stats