ACB
Esports Barça 21/05/2011

El Regal Barça busca el bitllet per a les semifinals a Màlaga

Un triomf aquesta tarda al Martin Carpena donaria als de Pascual el passi a les semifinals. Per poder-ho fer hauran de ser més consistents que el passat dijous

Redacció
1 min
El Regal Barça pot tancar a Màlaga el bitllet a semifinals

BarcelonaEl Regal Barcelona busca aquesta tarda (18.00 hores, Teledeporte) segellar el passi a les semifinals amb una victòria al Martín Carpena, a Màlaga, un escenari on ja va guanyar a Unicaja a la fase regular (53-70) però que ha resultat inexpugnable des que Chus Mateu va rellevar Aíto García Reneses a la banqueta a principis d'aquest any.

Després d'imposar-se dijous al Palau Blaugrana (76-65) en el primer partit de la sèrie, el conjunt català ho té tot a favor per fer un pas

endavant en aquest 'play-off' al títol i classificar-se per la penúltima ronda per la via ràpida.

No obstant això, l'Unicaja no l'hi posarà fàcil. L'equip de Màlaga ha augmentat considerablement el seu rendiment com a local en els últims mesos. Acompanyat pel seu públic, resulta un equip agressiu i molt difícil de batre a casa, i aquesta tarda intentarà de ben segur portar la sèrie al tercer partit, ja a cara o creu, que es disputaria al Palau.

Al Barça l'avala en aquesta eliminatòria el seu històric de resultats davant Unicaja enels ‘play-off', ja que l'ha vençut en els set encreuaments ACB que han disputat fins ara.

Dijous va tornar a demostrar perquè té la millor defensa de la Lliga. Si a més, els seus homes clau acompanyen, com va succeir en el primer partit amb Navarro, màxim anotador del partit amb 17 punts, o Vázquez, resulta un equip molt difícil de batre.

Per poder guanyar haurà de desactivar, com ho va fer al Blaugrana, el joc exterior d'Unicaja i el seu màxim anotador, l'escorta Gerald Fitch, que va acabar amb una sèrie de 0 de 6 en triples.

stats