Barça
Esports Barça 01/11/2011

El Barça busca a Praga el bitllet a vuitens de final de la Lliga de Campions

L'equip de Pep Guardiola necessita guanyar i esperar una victòria de l'AC Milan, que juga contra el BATE Borissov, per segellar la classificació

à. G.
1 min
Entrenament del Barça a Praga.

BarcelonaEl Barça juga aquest dimarts (20.45 hores, La 1 de TVE) a l'Eden Stadium de Praga contra el Viktoria Plzen un partit que hauria de servir perquè el conjunt blaugrana certifiqués la seva classificació a vuitens de final de la Lliga de Campions. Això passarà si l'equip que entrena Pep Guardiola i l'AC Milan, que juga contra el BATE Borissov, guanyen els seus partits i se situen amb deu punts.

El tècnic del Barça no se'n refia del rival texc: "Sabem què ens va fer el Viktoria al Camp Nou. És un equip que ens va fer córrer i va creuar el mig del camp més que molts altres rivals. No els vam golejar, estem avisats", va dir aquest dilluns.

A més del marcador final, el partit té altres atractius, com bé saben Leo Messi, que buscarà el seu gol número 200 amb el Barça, i Víctor Valdés, que té a 37 minuts el rècord d'imbatibilitat de Miguel Reina.

Pep Guardiola haurà de descartar tres jugadors abans de l'inici del partit. La llista de futbolistes convocats està formada per 19 futbolistes del primer equip i dos del Barça B, Isaac Cuenca i Oier.

stats