BARÇA
Esports Barça 09/12/2012

El Barça recupera Messi per jugar contra el Betis al Benito Villamarín

Els blaugranes volen posar fi aquest vespre (21 hores, Canal +) a una ratxa de set partits sense guanyar al camp del Betis

Ara / Efe
2 min
Messi, Busquets i Alba riuen durant un entrenament

BarcelonaEl Barça visita el Benito Villamarín (21 hores, Canal +) amb un recuperat Leo Messi i amb altres rècords a l'horitzó, com el de superar les deu victòries consecutives com a visitant, que ell mateix va aconseguir fa dues temporades a les ordres de Pep Guardiola.

Messi, que dimecres passat contra el Benfica a la Lliga de Campions va donar l'ensurt després de retirar-se lesionat al genoll esquerre, s'ha entrenat amb normalitat i ha entrat a la llista per viatjar a Sevilla.

Allà jugarà al Benito Villamarín, un estadi on podria superar per fi el rècord de gols en un any natural (85) aconseguit per l'alemany Gerd Müller el 1972, ja que l'argentí ja en suma 84.

L'equip de Tito Vilanova, líder invicte en les catorze primeres jornades, està signant els seus millors registres com a visitant aquest curs. Amb 27 gols a domicili, ha arrencat la competició amb set victòries en els set primers desplaçaments de Lliga, superant l'Osasuna (1-2), Getafe (1-4), Sevilla (2-3), Deportivo (4-5), Rayo Vallecano (0-5), Mallorca (2-4) i Llevant (0-4). I busca la vuitena a Sevilla.

No obstant això, el camp del Betis no se li dóna gens bé, ja que els blaugranes fa set anys que no guanyen al Villamarín, on aquesta temporada ja ha caigut l'altre gran del campionat, el Reial Madrid i també el València.

Per acabar amb la ratxa, Vilanova no només comptarà amb Messi, sinó també amb dos jugadors més que tornen a la convocatòria després de superar les seves respectives lesions: el defensa Dani Alves i el davanter Alexis Sánchez.

A més, la majoria dels titulars van poder descansar contra el Benfica en la 'Champions', pel que l'onze blaugrana arribarà més fresc que mai a la seva cita amb la Lliga.

Amb Messi pràcticament confirmat a l'onze, el principal dubte radica, com és habitual, en com encaixarà el tècnic del Barcelona tots els seus migcampistes. La fórmula d'èxit feta servir les últimes setmanes, la de Cesc i Xavi compartint lloc a la medul·lar i Iniesta com a punta per banda esquerra, sembla que tindrà continuïtat.

stats