BARÇA
Esports Barça 21/09/2014

Rafinha, amb molèsties a la cuixa esquerra, baixa per precaució per jugar contra el Llevant

Sandro i Munir entren a una llista en què tornen Jordi Alba, Sergio Busquets, Pedro, Mascherano i Montoya

Ara
1 min
Rafinha, durant un entrenament / FCBARCELONA

BarcelonaJust abans de viatjar cap a València, on aquest diumenge al vespre (21.00 h) el Barça s'enfrontarà al Llevant, el tècnic blaugrana, Luis Enrique Martínez, ha donat a conèixer la convocatòria.

Així, la principal novetat de la llista és l'absència de Rafinha, que és baixa d'última hora per precaució a causa d'unes molèsties a la cuixa esquerra. Segons han informat els serveis mèdics del club blaugrana, la seva evolució marcarà la disponibilitat per als propers entrenaments de l'equip.

Per decisió tècnica, tampoc han viatjat Adriano i Marc Bartra, i Vermaelen i Masip, lesionats, tampoc s'han desplaçat fins a terres valencianes.

Per contra, tornen a la llista respecte a la que Luis Enrique va donar per al partit de la Lliga de Campions Jordi Alba, Sergio Busquets, Pedro, Mascherano i Montoya.

La convocatòria és la següent: Ter Stegen, Claudio Bravo, Montoya, Piqué, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Iniesta, Messi, Neymar, Mascherano, Douglas, Jordi Alba, Sergi Roberto, Dani Alves, Mathieu, Sandro i Munir.

stats