BARÇA
Esports Barça 29/05/2015

Ivan Rakitic: "Si guanyem els companys em volen rapar. La meva dona em mata"

El migcampista croat del Barça ha passat aquest dijous a la nit per Catalunya Ràdio, on ha parlat de l'opció del triplet i ha fet broma sobre les juguesques del vestidor

Ara
2 min
Rakitic a Catalunya Ràdio

BarcelonaIvan Rakitic ha assegurat aquest dijous, al Club de la Mitja Nit de Catalunya Ràdio, que per aconseguir el triplet "l'important és anar pas a pas". El croat ha explicat que per a un "club tant gran no és normal canviar set o vuit jugadors d'una temporada per l'altra". "Hem anat millorant partit rere partit, entrenament rere entrenament. En una temporada passen moltes coses i nosaltres hem confiat molt en les nostres possibilitats", ha explicat el migcampista del Barça. A més a més, en referència a aconseguir els tres títols, Rakitic ha dit: "No vull somiar-ho, vull viure-ho".

Abans, però, cal disputar la final de Copa davant l'Athletic Club de Bilbao. En aquest sentit, el croat ha explicat que la Lliga de Campions "té molta llum", però que l'equip té clar que s'està "jugant un títol". "Per pensar en una altra cosa que no sigui la Copa millor que ens quedem a casa", ha apuntat en aquest sentit. "Podem guanyar la Copa a casa, més bonic no podia ser", ha afegit Rakitic. Tot i això ha valorat també el fet d'haver de jugar al Camp Nou i canviar-se al vestidor del visitant: "Ens hagués agradat més canviar-nos al nostre vestidor, però tampoc passa res. Estem al nostre estadi, estem a casa nostra i si fa falta ens canviem al passadís. El que volem és guanyar", ha explicat.

En un to distès, Rakitic ha destapat una juguesca del vestidor en cas d'alçar els títols que falten per disputar: "Si guanyem, els companys em volen rapar i ho estic lluitant", ha apuntat. A més a més ha continuat bromejant: "Si em rapen la meva dona em mata primer a mi, i després a ells", ha afirmat entre riures.

stats