Publicitat
Publicitat

Barça

"Jo no sóc hipòcrita. Que se'n vagi Guardiola és bo per al Madrid": Roncero i altres reaccions de Madrid

La majoria de mitjans s'han limitat a anunciar la marxa del de Santpedor però alguns madridistes com Tomás Roncero s'han mostrat feliços davant la notícia

Algunes personalitats de l'entorn blanc s'han alegrat que finalment Guardiola hagi decidit no seguir com a entrenador del Barça. Aquest és el cas del periodista Tomás Roncero ( @As_TomasRoncero), que a través del seu Twitter ha mostrat la seva satisfacció: "No sóc hipòcrita com altres . Que se'n vagi Guardiola és bo per al Madrid . És impossible que un altre tècnic millori el seu compte de resultats "

Roncero també ha afirmat a través de la xarxa social que " si des d'octubre (Guardiola) tenia decidit anar-se'n és clar que la temporada no podia acabar bé per al Barça".

Per altra banda, el presentador de 'Punto Pelota', Josep Pedrerol ( @jpedrerol), ha criticat el fet que durant la roda de premsa en què s'ha anunciat que Guardiola no continuava al capdavant del primer equip també s'hagi donat la notícia de qui seria el nou entrenador: "L'anunci que Tito serà l'entrenador la propera temporada li ha restat emotivitat al comiat de Guardiola. Avui era el seu dia...".

Entre els molts comentaris també se n'han pogut veure alguns amb caire humorístic, com el que ha penjat Juan Carlos Crespo ( @JCarlosCrespo), i que havia escrit el director de l''As', Alfredo Relaño: "Aquella detestable pancarta de 'Mou, el teu dit ens mostra el camí' bé podria haver estat escrita per una mà culer".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT