Barça

"Un nou Palau Blaugrana és molt necessari": les seccions del Barça també van a votar

Directius, entrenadors i jugadors dels equips poliesportius han passat per les urnes

El referèndum Nou Espai Barça decidirà el futur del Camp Nou, però també el del Palau Blaugrana, fet que ha mobilitzat moltes cares conegudes de les seccions. Xavi Pascual, entrenador del Barça de bàsquet, ha anat a votar a primera hora del matí acompanyat per Joan Carles Raventós, director de les seccions del cub. "Un nou Palau Blaugrana és molt necessari", ha dit el tècnic. "El que es respira és barcelonisme", ha afegit.

Joan Carles Navarro, Víctor Sada i Erazem Lorbek han exercit el seu dret a vot minuts abans de l'entrenament previ al partit contra el CAI Saragossa. Joan Bladé, directiu responsable de la secció, i Jordi Ardèvol, director del bàsquet formatiu, tampoc han faltat a la cita amb les urnes.

L'altre Xavi Pascual, l'entrenador de l'equip d'handbol, també ha passat per les urnes. "La decisió serà per a molts anys i, per tant, haurien de venir a votar", ha explicat. Eduard Coll, el directiu responsable de la secció, ha votat a la mesa 40 del passadís número 3. Gustau Galvache, cap de premsa del conjunt, forma part d'una mesa electoral.

Ricard Muñoz, entrenador de l'equip d'hoquei patins, i Aitor Egurrola, porter, tampoc s'han perdut el referèndum. Beto Borregán, exjugador del conjunt, forma part d'una mesa electoral.

El Barça Alusport, el conjunt de futbol sala, juga aquest dissabte a la pista del Magna Navarra.