Futbol
Esports Barça 18/01/2012

Madrid, 3 - Barça, 5 a l'onze ideal de la UEFA

Els usuaris de UEFA.com, després de més de 4,5 milions de votacions, han escollit el millor equip de l'any 2011: hi ha cinc jugadors del Barça, tres del Reial Madrid, un del Milan, del Bayern Munic i del Tottenham. L'entrenador ideal és Pep Guardiola

Ara
1 min

BarcelonaLa UEFA ha donat a conèixer el seu equip ideal del 2011, que han escollit els usuaris de la web UEFA.com amb més de 4,5 milions de votacions. El Barça aporta cinc futbolistes, el Reial Madrid tres, i un més el Milan, el Bayern Munic i el Tottenham.

Dani Alves, Gerard Piqué, Xavi Hernández, Andrés Iniesta i Leo Messi són els cinc blaugranes que conformen l'alineació de la UEFA. El bàndol blanc el representen Iker Casillas, Marcelo i Cristiano Ronaldo. Els altres tres futbolistes que completen l'onze són Thiago Silva del Milan, Arjen Robben del Bayern Munic i Gareth Bale del Tottenham.

Xavi és el capità de l'equip, perquè és el futbolista que més vots ha rebut.

L'equip ideal del 2010 tenia sis blaugranes i dos representants del Madrid, amb José Mourinho com a tècnic ideal (sobretot, per la seva etapa a l'Inter de Milà, mentre que el del 2009 el conformaven sis blaugranes i tres madridistes, amb Josep Guardiola, també, com a millor entrenador.

stats