BARÇA
Esports Barça 19/01/2012

El representant d'Abidal: "Éric es vol retirar al Barça"

En declaracions a COMRàdio, David Venditelli diu que Abidal està molt content per tots els missatges que ha rebut per la seva renovació: "S'ha emocionat"

Ara
1 min
Abidal celebra el seu gol.

BarcelonaEl representant del blaugrana Éric Abidal, David Venditelli, ha dit als micròfons de COMRàdio que "l'Éric es vol retirar al Barça". "El seu objectiu és guanyar més títols i acabar la seva carrera al Barça", ha comentat el representant, que ha assegurat que Abidal ha rebut més ofertes: "Sí, ha tingut ofertes, és normal. Però ell no volia marxar de Barcelona. L'any 2011 ha estat ple d'emocions i la millor decisió era quedar-se a Barcelona".

Venditelli ha comentat quines són les sensacions del jugador després de renovar: "L'Éric està molt content pel fet que Guardiola, el millor entrenador del món, faci aquests compliments sobre ell. Està molt content i emocionat. Tots els missatges de la seva renovació l'han emocionat", i ha relatar com s'ha arribat a un acord amb el club per la renovació del francès. "Dilluns vam arribar a un acord amb el club. Sobre modalitat, durada i altres detalls vull parlar-ho amb el club. Crec que ens reunirem amb el president, però vem arribar a un acord definitiu. Estem, esperant al dia, segurament el 26, després del clàssic per reunir-nos".

stats