Publicitat
Publicitat

Barça

El representant d'Abidal: "No acceptem la proposta del club i el club no accepta la del jugador"

David Venditelli ha explicat a COM Ràdio que el problema principal és que el jugador no vol un contracte amb quantitats variables perquè creu "s'ho ha guanyat"

La renovació d'Èric Abidal continua enrocada. El seu representant, David Venditelli, ha parlat al programa 'Mas Esports' de COM Ràdio i ha explicat on estan encallats: "No acceptem la proposta del club i el club no accepta la del jugador". Venditelli diu que la raó és el tipus de contracte: "A dia d'avui ens han ofert un contracte amb un bonus pel número de partits jugats. Nosaltres no volem aquest contracte, perquè després de cinc anys com a titular creiem que avui ja té un estatus. Volem un contracte fixe sense variables per partits jugats. No és tant un problema econòmic, sinó més aviat un problema de reconeixement i confiança amb l'Abidal".

El representant d'Abidal admet que tot i que les relacions amb el Barça són molt bones, ells defenses els seus interessos: "Tot i que el club s’hagi portat de manera excepcional amb nosaltres, tenim dret a tenir les nostres ambicions i desitjos sobre el nou contracte", i afegeix: "L'Abidal ja ha fet concessions i ara esperem que també les faci el club".

Venditelli té prevista una altra reunió amb el Barça a principis de desembre per seguir parlant del tema.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT