Barça
Esports Barça 17/11/2011

El representant d'Abidal: "No acceptem la proposta del club i el club no accepta la del jugador"

David Venditelli ha explicat a COM Ràdio que el problema principal és que el jugador no vol un contracte amb quantitats variables perquè creu "s'ho ha guanyat"

Ara
1 min
Abidal fa una xilena contra el Racing de Santander.

BarcelonaLa renovació d'Èric Abidal continua enrocada. El seu representant, David Venditelli, ha parlat al programa 'Mas Esports' de COM Ràdio i ha explicat on estan encallats: "No acceptem la proposta del club i el club no accepta la del jugador". Venditelli diu que la raó és el tipus de contracte: "A dia d'avui ens han ofert un contracte amb un bonus pel número de partits jugats. Nosaltres no volem aquest contracte, perquè després de cinc anys com a titular creiem que avui ja té un estatus. Volem un contracte fixe sense variables per partits jugats. No és tant un problema econòmic, sinó més aviat un problema de reconeixement i confiança amb l'Abidal".

El representant d'Abidal admet que tot i que les relacions amb el Barça són molt bones, ells defenses els seus interessos: "Tot i que el club s’hagi portat de manera excepcional amb nosaltres, tenim dret a tenir les nostres ambicions i desitjos sobre el nou contracte", i afegeix: "L'Abidal ja ha fet concessions i ara esperem que també les faci el club".

Venditelli té prevista una altra reunió amb el Barça a principis de desembre per seguir parlant del tema.

stats