Futbol
Esports Barça 17/08/2012

El representant de Pep Guardiola nega cap contacte amb la selecció del Brasil

Josep Maria Orobitg admet que hi va haver una oferta de Rússia que va rebutjar, i que quan torni a entrenar ho farà segurament en un club, i no una selecció

Efe
1 min
Pep Guardiola, al Vicente Calderón

BarcelonaEl representant de Pep Guardiola, Josep Maria Orobitg, ha negat els rumors sobre un possible contacte perquè aquest assumeixi la selecció brasilera: "Mai hi ha hagut cap contacte amb la Confederació Brasilera de Futbol (CBF)", ha dit de forma emfàtica Orobitg en una entrevista que publica avui el diari esportiu Lance.

L'agent ha apuntat que conversa "freqüentment amb en Pep", qui li ha donat "instruccions de no negociar amb ningú", ja que només desitja "descansar" després d'haver deixat la disciplina del FC Barcelona.

Guardiola "viu a Nova York, està feliç amb la seva dona i els seus fills, que ja estan matriculats a l'escola", ha indicat Orobitg, que va desmentir en forma clara tota possibilitat que el tècnic es faci càrrec de la selecció brasilera o d'alguna altra.

El representant de Guardiola ha reconegut que sí que hi va haver una oferta de la selecció russa, però que va ser rebutjada. "És difícil parlar del futur, però no crec que Pep assumeixi la del Brasil o qualsevol altra selecció, perquè a ell li agrada molt el futbol de clubs i sobretot l'europeu", ha indicat.

stats