Barça
Esports Barça 12/07/2011

El representant d'Abidal diu que les negociacions per la renovació "estan en punt mort"

David Venditelli, representant del lateral blaugrana, ha assegurat que "hi ha dos o tres punts pendents" i que "no hi ha pressa" per concretar la renovació d'Abidal

Redacció
1 min
Protagonista: els jugadors van mantejar Abidal després del partit entre rialles.

BarcelonaEn declaracions al programa Què has dinat de COM Ràdio, el presentant d'Éric Abidal s'ha mostrat confiant però pacient a l'hora d'afrontar les negociacions amb el Barça per la renovació del jugador que va aixecar la copa de la quarta Lliga de Campions del Barça. Per a Venditelli, les negociacions "estan en punt mort", tot i que diu que continuen negociant amb el club.

"No hi ha pressa per renovar, ni per part del club ni per part de l'Éric [Abidal]", ha explicat el representant. I ha continuat: "És possible que si al principi de la Lliga no hi ha acord, l'Éric faci la temporada amb el Barça i després ja veurem què pot fer".

Tot i això ha assegurat que no hi ha problema, "nosaltres comprenem la posició del Barça sobre la proposta i entenem que ells també comprenen i respecte la nostra proposta, però no hi ha acord". I Venditelli ha recordat que "a l'Éric li agradaria retirar-se al Barça, i potser és aquest el cas, tot i que encara no hi ha acord".

I encara ha tingut un record pels emotius moments que ha viscut aquesta temporada el jugador després de superar un càncer: "l'Éric se sent en deute amb el Barça i amb la seva afició, i aixecar la Champions quedarà com el millor record de la seva vida com a futbolista", però ha advertit que "l'acord al qual es pugui arribar queda al marge" de tot plegat.

stats