Publicitat
Publicitat

Barça

"Aixecar la Champions quedarà com el millor record de la seva carrera esportiva"

El representant d'Abidal diu que les negociacions per la renovació "estan en punt mort"

David Venditelli, representant del lateral blaugrana, ha assegurat que "hi ha dos o tres punts pendents" i que "no hi ha pressa" per concretar la renovació d'Abidal

En declaracions al programa Què has dinat de COM Ràdio, el presentant d'Éric Abidal s'ha mostrat confiant però pacient a l'hora d'afrontar les negociacions amb el Barça per la renovació del jugador que va aixecar la copa de la quarta Lliga de Campions del Barça. Per a Venditelli, les negociacions "estan en punt mort", tot i que diu que continuen negociant amb el club.

"No hi ha pressa per renovar, ni per part del club ni per part de l'Éric [Abidal]", ha explicat el representant. I ha continuat: "És possible que si al principi de la Lliga no hi ha acord, l'Éric faci la temporada amb el Barça i després ja veurem què pot fer".

Tot i això ha assegurat que no hi ha problema, "nosaltres comprenem la posició del Barça sobre la proposta i entenem que ells també comprenen i respecte la nostra proposta, però no hi ha acord". I Venditelli ha recordat que "a l'Éric li agradaria retirar-se al Barça, i potser és aquest el cas, tot i que encara no hi ha acord".

I encara ha tingut un record pels emotius moments que ha viscut aquesta temporada el jugador després de superar un càncer: "l'Éric se sent en deute amb el Barça i amb la seva afició, i aixecar la Champions quedarà com el millor record de la seva vida com a futbolista", però ha advertit que "l'acord al qual es pugui arribar queda al marge" de tot plegat.

Històries de superació esportiva

Més continguts de