LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 09/04/2013

Ancelotti: "El penal d'Alexis va ser un regal, igual que el gol d'Ibra"

L'exblaugrana Maxwell considera que l'argentí Messi "no té substitut"

P. F.
2 min
Carlo Ancelotti acompanyat de l'exblaugrana Maxwell en la roda de premsa prèvia al Barça-PSG

BarcelonaCarlo Ancelotti ha dit en la roda de premsa prèvia al duel d'aquest dimecres entre Barça i PSG, que l'estratègia dels parisencs "serà la mateixa independentment de si juga Messi o no". L'italià ha assegurat que "serà una nit fantàstica, ja que tothom sap que tenim poques opcions de passar, però ja vam demostrar en el partit d'anada que podem plantar-los cara".

Ancelotti ha explicat que han "d'atacar bé, ser pacients, sòlids, en definitiva, aprofitar tota la qualitat que tenim". A més, ha afegit que si es classifiquen "seria un gran pas endavant per millorar, però no ha de canviar res encara que passem, ja que el PSG està construint un futur fantàstic, i res ha de canviar en funció del resultat".

Preguntat per l'arbitratge, Ancelotti ha reconegut que "el gol d'Ibra va ser un regal, però igual que el penal d'Alexis". Mentre que sobre les queixes arbitrals que el Barça va enviar a la UEFA, l'italià no ha volgut contestar.

Respecte la rebuda que farà el Camp Nou al suec Ibrahimovic, Ancelotti no creu "que hi tingui cap problema Ibra". I preguntat per la possible inclusió de Thiago Motta, ha dit que dimecres mateix decidirà "si juga o no", ja que és una lesió muscular i no es vol arriscar a perdre'l més temps.

El tècnic italià ha explicat que el central Alex "ja ha fet treball amb el grup en els últims dies i segurament jugarà", mentre que ha afegit que l'entrenament d'aquest dimarts a la nit determinarà si Thiago Silva pot jugar o no.

Maxwell

L'exblaugrana Maxwell, que ha acompanyat Ancelotti en la roda de premsa, considera que necessiten tenir "molt de coratge, personalitat i molta paciència, ja que el Barça manté molta estona la posessió, i quan la tinguem necessitem estar lúcids". No obstant, ha assegurat que estan "molt feliços" per la temporada que estan fent, i són conscients que aquest dimecres tenen "una oportunitat única, i intentarem aprofitar l'ocasió".

Respecte la possible baixa de Messi, el brasiler ha dit que l'argentí "no té substitut", però no sap fins a quin punt això debilitarà els blaugranes. Preguntat per la tornada d'Abidal, Maxwell ha assegurat que "va ser una alegria enorme per mi veure'l al camp, i estic molt feliç per ell i per la seva família".

Finalment, ha destacat que "serà un partit especial perquè em retrobo amb amics".

stats