Esports Barça 01/08/2018

El Roma remunta quan el Barça fa els canvis (2-4)

L’equip italià obté una simbòlica venjança pel fitxatge de Malcom, que s’estrena com a golejador

Lenglet, en acció contra la Roma

BarcelonaAmb tres gols en els últims deu minuts, quan el Barça era més aviat el Barça B, el Roma ha capgirat el marcador i s’ha endut la victòria per 2-4. Una victòria simbòlica, perquè suposa una mena de venjança pel fitxatge de Malcom fa una setmana. L’extrem brasiler ha sigut un dels protagonistes, amb un gol a la segona meitat.

De fet, el domini ha sigut blaugrana gairebé durant 60 minuts, fins que Valverde ha fet totes les substitucions de cop. El Barça, amb Cillessen, Semedo, Marlon, Lenglet, Cucurella, Sergi Roberto, Arthur, Rafinha, Aleix Vidal, Munir i Malcom, ha arrencat fort i ha disposat de tres accions clares de gol, que només ha aprofitat Rafinha per obrir la llauna al minut 6. Abans del descans, El Shaarawy ha pogut empatar rematant una assistència de Justin Kluivert. A la represa, el Barça ha repetit el patró del primer temps i ha tornat a sortir amb energia. El premi l’ha obtingut Malcom, amb un gran gol després d’una passada de Ballou.

Amb el 2-1 i superada l’hora de partit, Valverde ha començat a moure la banqueta i el Roma ho ha aprofitat. L’entrada dels joves del filial ha permès a l’equip italià recuperar la iniciativa i iniciar la remuntada. Primer ha sigut Florenzi qui ha fet el 2-2, al minut 78 i, consecutivament, Bryan Cristante al 83 i Diego Perotti al 86 han acabat dibuixant el 2-4 definitiu al marcador.

El pròxim compromís de la gira per al Barça serà contra el Milan al Levi’s Stadium de Santa Clara.