Esports Barça 19/12/2012

Suspès el balanç de l'any de Sandro Rosell i el dinar de Nadal

S'han cancel·lat tots els actes d'avui. El Barça no ha informat de les causes i s'ha limitat a emetre un breu comunicat on diu que al llarg del dia "s'emetrà una nova comunicació"

Ara
1 min
Sandro Rosell, Jordi Torras, Marc Carmona i Javier Bordas han recollit el premi al millor equip de l'any / FCB

BarcelonaEl Barça ha informat que s'han suspès tots els actes previstos per aquest dimecres pel president del Barça, Sandro Rosell. El club s'ha limitat a informar del canvi d'agenda en un breu comunicat: "El FC Barcelona informa que queda suspesa la compareixença del president Sandro Rosell prevista per a aquest migdia. Així mateix, queda cancel·lat el dinar de Nadal amb els mitjans informatius. L'acte d'anunci del guanyador del IX Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán es manté per avui a les 12 hores, a la Sala París, tal com estava previst. El Club estarà representat pel vicepresident institucional Carles Vilarrubí i pels directius Ramon Pont i Ramon Cierco. Al llarg del dia avui el Club emetrà un nova comunicació. Fins aquest moment, no es farà cap tipus de pronunciament sobre aquest tema. Lamentem les molèsties que aquesta decisió pugui generar".

La roda de premsa del president Sandro Rosell de balanç de l'any s'havia de fer a les 12 h.

El diari 'Sport' afegeix que també s'ha suspès el sopar de Nadal amb els treballadors del club previst per aquesta nit i les entrevistes amb els jugadors que s'havien pactat per aquest dimecres.

stats