BARÇA
Esports Barça 12/12/2013

Rosell: "Mentre jo sigui president del Barça es farà el possible i l'impossible perquè Messi segueixi sent jugador del Barça"

El president del Barça ha fet aquestes declaracions durant la presentació d'Intel com a nou patrocinador del club blaugrana

Ara
1 min
Sandro Rosell, president del Barça, durant la presentació d'Intel com a nou patrocinador del club

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, s'ha referit a Leo Messi durant la presentació d'Intel com a nou patrocinador del club blaugrana.

"Mentre jo sigui president del Barça es farà el possible i l'impossible perquè Messi segueixi sent jugador del Barça", ha comentat Rosell que recollint la pregunta que li ha fet el periodista, ha dit que cal ser "intel·ligent", fent un joc de paraules amb el nou patrocinador del club.

El president ha explicat però, que l'argentí no té encara cap acord de renovació pactat amb el club, però ha reiterat que mentre ell sigui president del club "seria dificilíssim que Messi sortís del Barça, gairebé impossible".

Rosell també ha estat preguntat per la renovació d'Andrés Iniesta. "Crec que signarà abans que tinguem wi-fi a l'estadi", ha dit el president, fent broma, ja que prèviament havien respost una pregunta sobre la possibilitat de millorar la connexió d'Internet a l'estadi.

stats