FUTBOL
Esports Barça 15/07/2014

Salvo, president del València: "Mathieu només marxarà si el Barça paga 20 milions al comptat"

El dirigent ha assegurat que el procés de venda del club es podria tancar aquest mes i ha tornat a acusar Bankia d'alentir la situació

Efe
2 min

ValènciaEl president del València, Amadeo Salvo, ha assegurat aquest dimarts que el francès Jeremy Mathieu només abandonarà l'equip valencià si el Barça paga al comptat els 20 milions d'euros de la clàusula de rescissió. "Mathieu només marxarà si el Barça paga 20 milions al comptat", ha dit. En una roda de premsa des d'Alemanya, on l'equip valencià realitza part de la seva pretemporada, el president del València també s'ha mostrat optimista sobre l'arribada dels jugadors del Benfica, André Gomes i Rodrigo, i ha explicat que busquen la millor fórmula jurídica per tancar les incorporacions.

"Estem treballant en temes de contracte, buscant la manera que permeti que aquests jugadors vinguin. S'ha de tenir en compte que Meriton no ha adquirit el València i és difícil orquestrar un préstec a través de Meriton o del Benfica. Una altra cosa és que quan Meriton adquireixi el club ja s'incorporaran aquests jugadors amb contractes a llarg termini", ha indicat. "Cal veure la millor fórmula jurídica per al València i per a ells. El València és un club atractiu i per descomptat que volen venir. Els contractes amb els futbolistes no són impediment però no sé si donarà temps perquè es desplacin a Alemanya", ha afegit.

Salvo també s'ha referit al procés de venda del València i ha confessat que el seu desig és que es tanqui aquest mes, tot i que ha acusat de nou Bankia d'alentir aquesta negociació. "A mi m'agradaria tenir-ho tot tancat el 30 de juliol. Meriton segueix en negociació, estan molt a prop. Crec que se solucionarà, Bankia està posant problemes en el tema de Newcoval no sé per què", ha afegit. "Si Bankia no està d'acord amb el senyor [José] Granell, que és el seu soci, no tindrà problemes en enviar una carta dient que els seus consellers no van a donar suport mai més una actuació contra el València", ha manifestat Salvo.

stats