L'ACORD AMB QATAR
Esports Barça 16/12/2010

La nova samarreta del Barça lluirà la Fundació Qatar al davant i Unicef al darrere

Segons Catalunya Ràdio, Sandro Rosell ja té el nou disseny a les seves mans. Al davant i en color blanc hi ha el logo de la Fundació Qatar i, al darrere i en groc, sota el nom del jugador i el número, el logo d'Unicef

N.garcia / T.padilla
1 min
Ahmad al Sulaiti, de la Fundació Qatar, encaixa la mà de Sandro Rosell, president del Barça

BarcelonaDesprés que dilluns se signés l'acord amb la Fundació Qatar com a nou patrocinador del Barça, Sandro Rosell ja té al seu despatx el primer disseny de la nova samarreta, que ha arribat aquest dimecres de Madrid. Així ho ha anunciat Catalunya Ràdio, que també ha avançat els detalls del nou disseny.

En el disseny, el logo de la Fundació Qatar, en color blanc, ocupa l'espai que actualment omple Unicef. Per la seva banda, l'agència de Nacions Unides passa al darrere, sota el nom i el número de cada jugador, en color groc i una mica més petit que actualment.

Concretament, la samarreta que Rosell ha rebut al seu despatx de les instal·lacions del Barça té el dorsal i el nom d'Andrés Iniesta.

El club ja ha rebut l'OK de la Lliga de Futbol Professional (LFP) i ara espera que la UEFA accepti aquest disseny. En cas que les dues entitats hi estiguin d'acord, el nou disseny es podria presentar aquest mateix divendres.

stats