Publicitat
Publicitat

BARÇA

Una samarreta amb un parell de pebrots blaugranes per celebrar la Lliga

Nike, el proveïdor oficial del club, felicita l'equip de Guardiola amb una samarreta per commemorar el títol i un anunci que situa la final de Wembley com el següent objectiu

Amb un parell de pebrots. Un de blau i un de grana. Així és com la marca de roba esportiva Nike, proveïdor oficial del Barça, creu que l'equip de Guardiola s'ha proclamat campió de Lliga i s'ha classificat per a la final de la Lliga de Campions. Per això, la samarreta que commemora el títol i l'anunci que la marca nord-americana ha fet per escalfar motors de cara a la final de Wembley tenen aquest motiu com a element central.

“Aquest 2011, amb un parell de pebrots, hem afrontat la Lliga, la Copa del Rei i ara la Champions”, diu l'anunci de Nike, que destaca “el valor de tenir valors”. “A Wembley”, emplaça el text publicitari, en un clara al·lusió a la final de Londres.

La samarreta commemorativa del títol de Lliga també presenta els pebrots amb els colors del FC Barcelona i el mateix lema a la part de darrere, “el valor de tenir valors”. Al davant, unes estrelles acompanyen el text “Campions de Lliga 2011”. La samarreta podrà adquirir-se a partir de divendres a un preu de 30 euros per a adults i 25 per a nens.

Històries de superació esportiva

Més continguts de