BARÇA
Esports Barça 12/05/2011

Una samarreta amb un parell de pebrots blaugranes per celebrar la Lliga

Nike, el proveïdor oficial del club, felicita l'equip de Guardiola amb una samarreta per commemorar el títol i un anunci que situa la final de Wembley com el següent objectiu

Redacció
1 min
"A Wembley", diu l'anunci de Nike, com un repte per als jugadors

BarcelonaAmb un parell de pebrots. Un de blau i un de grana. Així és com la marca de roba esportiva Nike, proveïdor oficial del Barça, creu que l'equip de Guardiola s'ha proclamat campió de Lliga i s'ha classificat per a la final de la Lliga de Campions. Per això, la samarreta que commemora el títol i l'anunci que la marca nord-americana ha fet per escalfar motors de cara a la final de Wembley tenen aquest motiu com a element central.

“Aquest 2011, amb un parell de pebrots, hem afrontat la Lliga, la Copa del Rei i ara la Champions”, diu l'anunci de Nike, que destaca “el valor de tenir valors”. “A Wembley”, emplaça el text publicitari, en un clara al·lusió a la final de Londres.

La samarreta commemorativa del títol de Lliga també presenta els pebrots amb els colors del FC Barcelona i el mateix lema a la part de darrere, “el valor de tenir valors”. Al davant, unes estrelles acompanyen el text “Campions de Lliga 2011”. La samarreta podrà adquirir-se a partir de divendres a un preu de 30 euros per a adults i 25 per a nens.

stats