Barça
Esports Barça 09/08/2011

Wenger, disposat a deixar marxar Nasri al Manchester City per prop de 30 milions d'euros

En paral·lel a les negociacions de Cesc amb el Barça, l'Arsenal mou fitxa per escoltar ofertes per una altra de les seves estrelles, Samir Nasri, que podria abandonar l'Emirates per jugar al City de Mancini

Natalia Arroyo
1 min
Mascherano lluita amb Nasri per robar-li la pilota.

BarcelonaA finals de juny, Arsène Wenger va deixar clar que només acceptaria deixar marxar Cesc al Barça si aconseguia retenir Samir Nasri a l'equip. La situació, un mes i mig després, sembla que ha fet un gir radical, perquè ara el tècnic alsacià es planteja deixar marxar el migcampista francès al Manchester City si ofereixen més de 25 milions de lliures, és a dir, prop de 30 milions d'euros. Aquesta situació podria afectar Cesc i el Barça.

Nasri estava negociant amb l'Arsenal millorar el seu contracte, segons explica el diari britànic The Guardian, però les posicions entre el jugador i el club londinenc estan molt allunyades. L'oferta de l'equip de Robert Mancini duplicaria la seva nòmina actual i, a més, li ofereix un projecte esportiu igual o més ambiciós que el de l'Emirates. Nasri, com Cesc, s'ha cansat de quedar-se a les portes dels títols amb l'Arsenal i comença a imaginar-se en un altre equip amb una proposta de futbol adequada al seu toc delicat i a la seva voluntat de jugar sempre a l'atac. El nou City del Kun i dirigit al ritme de David Silva, és una sortida que agrada al jugador.

Cesc en surt perjudicat de retruc

Si el traspàs de Nasri al Manchester City es concreta, Wenger perdria un dels seus futbolistes més desequilibradors al mig del camp, i enduriria la posició negociadora amb el Barça per fitxar Cesc Fàbregas. L'Arsenal continua sense rebaixar ni un cèntim dels 40 milions de lliures que exigeix a la directiva de Sandro Rosell.

stats