Barça
Esports Barça 13/03/2012

Rosell treu pit del "comportament humà" dels jugadors del Barça

Durant la presentació del futbol formatiu, el president del Barça ha elogiat la feina de l'àrea esportiva i ha recordat la importància dels valors que representen els jugadors blaugranes

Efe
2 min

BarcelonaEl president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha tret pit avui del "comportament humà" dels del planter del club blaugrana, cosa que es reflecteix des de La Masia al primer equip de Pep Guardiola, que ha qualificat d'"exemple" per a tot el món.



"Sento orgull perquè el que més valorem al Barça és el comportament humà dels nostres jugadors a tot el món, perquè han de ser exemple d'una entitat esportiva que és més que un club", ha assenyalat Rosell a l'acte de presentació de tots els equips del futbol formatiu a la ciutat esportiva blaugrana.

Davant tots els jugadors del planter blaugrana, des dels prebenjamins fins al Barcelona B i els equips femenins del club, Rosell ha recordat que La Masia és "l'essència del nostre club, el pal de paller i el perquè de tot això".



"L'orgull d'estar aquí, dels pares, dels fills, de portar aquesta samarreta, aquest escut, de representar uns valors que estem explicant a tot el món a partir de La Masia, del nostre primer equip de futbol i les seccions, de l'escut que està en el cor, que el cor bategui i portar la sang blaugrana", ha destacat.



Rosell ha reiterat la "il·lusió per pensar que aquest cap de setmana passat, nou dels jugadors titulars davant el Racing de Santander eren del futbol formatiu. És la il·lusió que heu de tenir, de pensar que algun dia molt probablement estareu defensant la samarreta del primer equip", ha dit als joves del planter.



"Les coses aquí passen i alguns de vosaltres, molts probablement, estareu algun dia al Camp Nou defensant la nostra samarreta davant tot el focus mundial", ha afegit, destacant a més la feina que "no té preu" de la comissió esportiva del club.



També el director esportiu, Andoni Zubizarreta, ha agraït als pares la confiança: "Ens deixeu tenir el millor que teniu, que són els vostres fills i filles, perquè sabem que és important. Sense això no seríem res. És un procés que no s'atura".



També s'ha desfet en elogis un altre exjugador, Guillermo Amor, director del futbol base. "L'esforç i el sentiment són claus en tot això. Ara que queda poc per acabar la temporada, hem de donar un impuls fort per acabar bé i no acomodar-nos".



"Avui és un dels dies bonics del futbol formatiu", ha afegit Jordi Mestre, directiu responsable del futbol formatiu. "Vull felicitar-los a tots i no sol pels resultats esportius. Som un referent mundial del que és un planter de futbol, però sobretot els resultats humans".



Finalment, Carles Aleñá, jugador de l'infantil A del Barça, ha parlat en nom de tota el planter destacant com d'"afortunats" que se senten de vestir aquests colors i "créixer com a persones" per fer el que més els agrada i on més els agrada, "que és jugar a futbol i fer-ho al Barça".

stats