Barça
Esports Barça 04/09/2011

Sandro Rosell: "Messi és el més gran i ens obligarà a reformar l'estadi"

El president del Barça ha parlat a 'La Vanguardia' de diversos temes d'actualitat blaugrana, entre ells, la propera assemblea de socis compromissaris, la renovació any a any de Guardiola i la relació amb el Reial Madrid

Redacció
1 min
Alexis, Sandro Rosell i Cesc.

BarcelonaSandro Rosell afirma avui a La Vanguardia que "el Barça és sinònim de felicitat col·lectiva" i que el club català "és el més potent del món". "Sempre he pensat que els associats tenen i tindran el club que volen i mereixen", ha afirmat, i ha desitjat que la decisió de l'assemblea de compromissaris del proper dia 24 de setembre, sobretot pel que fa al patrocini amb Qatar, permeti seguir "en el camí correcte".

De fet, ha insinuat que econòmicament l'equip pot conservar la competitivitat que té actualment gràcies a aquest i altres acords. I entre la potent plantilla, destaca un nom, el de Leo Messi. "És el més gran de la història amb diferència i ens obligarà a reformar l'estadi".

El president del Barça també ha parlat de la renovació de Guardiola, que preferiria que fos més llarga. "M'agradaria que renovés per més any però si ell és feliç així, jo també ho sóc".

I, sobre el Reial Madrid, ha dit que "tècnics i jugadors estan d'acord en no caure en les provocacions".

stats