Barça
Esports Barça 04/09/2011

Rosell adverteix que sense el patrocini de Qatar el club perdria l'estatus

El president del Barça ha advertit que sense el patrocini de Qatar Foundation, que reportarà a l'entitat 165 milions en els pròxims cinc anys, el club no podria mantenir el seu nivell actual

Efe
1 min
La samarreta de Carles Puyol amb la nova serigrafia

BarcelonaSandro Rosell ha advertit que sense el patrocini de Qatar Foundation, que reportarà a l'entitat 165 milions en els pròxims cinc anys, aquesta no podria mantenir el seu nivell actual. "Hauríem de replantejar la mida d'aquest club, però si això és el que vol el soci, benvingut sigui. El Barça seria sostenible, però amb una altra dimensió. No podria seguir mantenint tot el que té: millor plantilla del món, millor tècnic del món, club poliesportiu més gran del món, futbol formatiu on més s'inverteix en el món, i els rivals tindrien més avantatges", ha argumentat avui en una entrevista a La Vanguardia.

Rosell ha reconegut que sotmetre a l'aprovació de l'assemblea de compromissaris aquest contracte de patrocini és "un risc", encara que ha avançat que si el pròxim 24 de setembre els socis diuen "no" a Qatar Foundation es buscarien alternatives, "encara que seríem més petits".

El president del Barça ha destacat que la junta directiva que el dirigeix ha reduït en 66,9 milions d'euros el deute, "s'ha passat de perdre 9 milions la primera temporada, quan estaven previstos 21, a pressupostar 20 milions de beneficis en la present, sempre que el soci ratifiqui els acords".

Per això, "per seguir pel bon camí", ha dit Rosell, considera imprescindible que els socis compromissaris ratifiquin el patrocini de Qatar Foundation en la pròxima assemblea. "Ni aquesta junta directiva ni cap altra és infal·lible, i ningú té la veritat absoluta. Quan hi ha temes que plantegen un debat seriós, què millor que sotmetre'l a l'opinió dels representants dels socis, perquè som una junta transparent i democràtica", ha sentenciat.

stats