Barça
Esports Barça 13/12/2010

Sandro Rosell presenta aquesta tarda l'acord amb la Fundació Qatar, que Cruyff critica amb duresa

L'exentrenador holandès diu a la contraportada del 'Periódico' que "no val la pena tacar la samarreta i perdre aquesta singularitat per ingressar el 10% del pressupost"

Redacció
1 min
Zubizarreta: "Cal gaudir de cada minut perquè estem con Templant un equip extraordinari". Fa més de 40 anys que vaig al Camp Nou i mai havia vist tants partits perfectes. L'1-0 del billar entre Xavi, Messi, Pedro i Villa, el 2-0 de l'associació Pedro-Iniesta a ulls clucs i el 3-0 de la triple paret Alves-Mes Si. Que llarga que és la setmana i que curts que són els Partits. Algun dia havia d'arribar i els socis ja ho van aprovar al 2003. És un gran acord econòmic i, alhora, una notícia amb un deix trist. Amb Unicef sol, el Barça era més que un club al món. Ara sembla que ja no s'ho pot permetre. Que sigui la samarreta més cara del futbol demostra que Rosell ha sabut posar en valor la fabulosa herència esportiva que va rebre de Laporta .

BarcelonaAvui és el dia que Sandro Rosell, el president del Barça, explicarà per què el club ha decidit trencar una tradició centenària de no dur publicitat a la samarreta –cobrant, ja que per portar Unicef el Barça paga. En la presentació d'aquesta tarda (17 h) al Camp Nou, hi haurà presents representants d'Unicef a l'Estat espanyol i la mateixa Fundació Qatar. Tot i que el debat a les xarxes socials va esclatar en el mateix moment que Catalunya Ràdio va avançar la notícia a la matinada de dijous de la setmana passada, ahir al Camp Nou va semblar que el públic estava per sobre d'aquest tema, i que entenien que la quantitat de diners que cobrarà el club per aquest acord de 5 anys i mig (170 milions d'euros) està per sobre de qualsevol debat.

I qui no ha deixat passar l'ocasió per dir la seva sobre aquest acord entre el Barça i la Fundació Qatar és Johan Cruyff en la seva contraportada de cada dilluns al 'Perdiódico'. Cruyff titula l'article així: "Tacar la samarreta? No, gràcies". I continua preguntant-se: "Val la pena perdre la teva singularitat a canvi d'ingressar una quantitat de diners que no arriba al 10% del pressupost? Jo crec que no, perquè aquesta singularitat, unida a tot el que representa el club, no té preu". Cruyff també afirma que optar per posar publicitat a la samarreta per ingressar diners demostra "falta d'imaginació, això ho faria tothom", i afegeix que "ni Núñez ni Gaspart van optar per aquest camí".

stats