Barça
Esports Barça 29/10/2011

Rosell: M'agraden les tradicions, al futbol, i al Camp Nou es juga a la tarda o a la nit"

Sandro Rosell ha confessat en un acte promocional que no li agrada que el Barça pugui jugar a les dotze del migdia, però que, si la LFP els dóna aquest horari, "compliran la llei"

Efe
1 min

BarcelonaEl president del Barça ha dit avui que no li agrada que el seu equip pugui jugar a les dotze del migdia, com li passarà al Madrid la setmana que ve al Bernabéu contra l'Osasuna. "A mi no m'agrada jugar a les dotze, perquè m'agraden les tradicions, al futbol. Al Camp Nou es juga a la tarda o a la nit. Però serem solidaris i complirem amb la llei, però no m'agrada", ha precisat el mandatari blaugrana davant la possibilitat que al Barça li atorguin aquest horari.

Sandro Rosell, que assumeix que possiblement el Barça haurà de jugar algun dia al migdia, ha acudit avui a la sala de premsa del Camp Nou per a la firma d'un acord comercial entre el Barça i l'empresa de botigues esportives Intersport per impulsar l'expansió de la imatge del club català al mercat xinès.

De fet, el club ha anunciat que organitzarà una delegació a la Xina al novembre, liderada per Rosell, per participar en diversos actes.

D'altra banda, en la intervenció de Rosell, el president blaugrana, igual que ho va fer ahir el tècnic Pep Guardiola, ha subratllat que l'argentí Lionel Messi "és, sense dubtes, el millor jugador del món".

stats