Publicitat
Publicitat

POLIESPORTIU

Les seccions del Barça traslladen la seva seu a la Ciutat Esportiva

L’organització logística dels equips poliesportius es mou a Sant Joan Despí

Segons ha pogut saber l’ARA, les seccions del Barça estan traslladant la seva seu operativa a la Ciutat Esportiva. L’organització dels equips poliesportius s’està traslladant a Sant Joan Despí, on s’estan instal·lant els mànagers de bàsquet ( Nacho Rodríguez), handbol ( David Barrufet), futbol sala ( Txus Lahoz) i hoquei sobre patins ( Toni Miró), així com el responsable de la gestió ( Xavi O’Callaghan). El personal logístic i de premsa també canvia la seva ubicació.

Aquest trasllat no significa que els quatre equips professionals de les seccions passin a entrenar-se a la Ciutat Esportiva, fet que dependrà tant de la disponibilitat del Palau Blaugrana com de les preferències de cada entrenador. Acostumat a treballar habitualment a la Ciutat Esportiva del Baskonia i no al Fernando Buesa Arena, Sito Alonso està més predisposat que Georgios Bartzokas a programar les seves sessions a Sant Joan Despí.

El club blaugrana treballa per millorar la comoditat dels equips poliesportius a la Ciutat Esportiva, on no sempre han disposat de totes les facilitats logístiques (magatzems i vestidors amb armariets per a tothom) per exercitar-se. Les característiques de la pista fan més difícil traslladar els entrenaments de l’equip d’hoquei sobre patins que els de bàsquet, handbol o futbol sala. Els conjunts de futbol, tant el masculí com el femení, fa temps que tenen la seva base d’operacions a la Ciutat Esportiva, on també hi ha els serveis mèdics del club.

Tres pavellons funcionals

La Ciutat Esportiva compta amb tres pavellons poliesportius. El pavelló que habitualment utilitzen els equips de bàsquet té una superfície construïda de 3.346 metres quadrats i graderies per a 472 espectadors. Els altres dos recintes, que es van inaugurar fa dos anys i mig, permeten jugar i entrenar-se als conjunts d’handbol (251 seients) i futbol sala (245). Els dos pavellons nous es disposen en dos nivells (un damunt de l’altre) en un cos edificat annex al pavelló esportiu cobert existent.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT