BARÇA
Esports Barça 01/03/2012

El 78% dels seients alliberats al Camp Nou els han ocupat altres aficionats

El Barça ha posat en marxa una campanya informativa adreçada als abonats del Camp Nou per millorar l'assistència a l'estadi en aquesta segona volta de la Lliga

Ara
1 min
Imatge de la nova campanya del Barça per promocionar el Seient Lliure / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça ha posat en marxa una campanya informativa adreçada als abonats del Camp Nou per millorar l'assistència a l'estadi en aquesta segona volta de la Lliga. Amb el lema "Tots hi guanyem", l'objectiu és evitar que l'abonament es quedi al calaix de casa i que, en cas de no fer-lo servir, no es posi a disposició del seient lliure.

El funcionament del seient lliure s'està consolidant com una eina decisiva per millorar l'assistència. Per exemple, en els partits de Lliga d'aquesta temporada, en el 78% dels casos aquest servei ha permès que els seients alliberats s'omplin d'aficionats. Durant els partits de la primera volta al Camp Nou, s'han alliberat més de 300.000 seients, amb una mitjana que supera els 20.000 a cada partit. Amb tot, encara hi ha marge de millora i el club s'adreça als abonats per fer-los arribar un missatge clar: 'Si no pots venir: allibera i estalvia'.

Per reforçar aquesta idea, en els pròxims dos partits al Camp Nou, contra l'Sporting i el Granada, els aficionats que acudeixin a l'estadi es trobaran unes gàbies que contenen uns seients buits. En total, es distribuiran tres gàbies d'aquest tipus a l'esplanada de tribuna i als accessos del Gol Nord i Gol Sud, on també s'oferirà informació del funcionament del seient lliure.

stats