Barça
Esports Barça 27/06/2011

Busquets espera que "aquest any sigui el definitiu" per al fitxatge de Cesc

Sergio Busquets té l'esperança de compartir vestuari amb Cesc Fàbregas la propera temporada, després de molts estius d'esperar-lo, i creu que "seria compatible amb qualsevol dels interiors de l'equip"

Efe
1 min
Kaká i Sergio Busquets.

BarcelonaEl migcampista espera que "aquest any sigui el definitiu" per al fitxatge del capità de l'Arsenal Cesc Fàbregas pel Barça i no veu cap tipus d'incompatibilitats amb els quals podrien ser els seus futurs companys en el club català.

Durant la presentació d'un campus infantil a Badia del Vallès, la seva localitat d'origen, Busquets ha dit que seria "un luxe" per al Barça que un futbolista com Cesc pogués pertànyer a la plantilla de Pep Guardiola. "Cada any passa el mateix. Aquest any sembla que està més a prop i tant de bo aquest any sigui el definitiu i puguem tenir-lo al nostre costat", ha explicat Busquets.

En qualsevol cas, el migcentre no creu que el joc de Cesc sigui incompatible amb cap dels altres centrecampistes de la plantilla i, a més, la temporada és molt llarga i a la mateixa sempre hi ha oportunitats per a tots. "Tant Cesc com Thiago (Alcàntara), Seydou (Keita), Xavi (Hernández) o com qui jugui d'interior, tots són compatibles. Sense anar més lluny, l'any passat també es deia el mateix de mi i de Mascherano i hem jugat moltíssims minuts junts", ha recordat el del planter barcelonista.

Busquets creu que com "més i millors" jugadors tingui el Barça, serà "molt millor" per a l'equip i l'entrenador. "Per jugar tantes competicions s'ha de tenir una plantilla àmplia i amb bons jugadors", ha recordat.

stats