Barça
Esports Barça 02/08/2011

Shakira: "Amb Piqué he après a valorar l'esport"

La cantant colombiana va elogiar els valors del Barça durant la presentació de l'aliança amb la fundació Pies Descalzos i va afirmar que ajuntar "futbol i educació és una recepta infal·lible"

Redacció
1 min
Shakira, amb Busquets i Piqué en l'acte de presentació amb la Fundació Pies Descalzos.

BarcelonaDesprés de l'acord que, a Washington, el Barça va signar amb la fundació Bill i Melinda Gates per eradicar la malaltia de polio, a Miami, el club blaugrana ha firmat un conveni de col·laboració amb la fundació Pies Descalzos, de la qual la cantant Shakira és la fundadora.

Shakira va elogiar els valors del Barça i va dir que "l'educació és important, i el futbol és una eina d'integració" molt potent. El fet d'ajuntar-los en aquesta aliança és una "oportunitat extraordinària", tal com va destacar Ramon Pont, vicepresident de la Fundació del Barça.

"He après el que significa l'esport amb Piqué: el respecte a les regles, la disciplina, arribar a la meta, acaronar els somnis i aconseguir-los", ha dit la cantant. "Somio que tots els nens puguin tenir l'oportunitat de tenir educació", ha expressat.

El Barça, a través de la seva fundació, ajudarà Pies Descalzos a fomentar l'educació entre els nens més vulnerables, construïnt equipaments esportius i culturals a Miami i a Cartagena.

A l'acte hi van assistir diversos membres de l'expedició del Barça als Estats Units: els jugadors Piqué, Puyol i Busquets, a més del vicepresident de la Fundació, Ramon Pont, l’exfutbolista i ambaixadora del club als Estats Units, Mia Hamm, els vicepresidents Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner, i els directius Josep Ramon Vidal-Abarca, Dídac Lee i Ramon Cierco.

stats