Barça
Esports Barça 16/04/2014

Un grup de socis del Barça demanen que es convoquin eleccions

Els aficionats s'han organitzat amb el nom de 'Manifest Blaugrana'

àlex Gozalbo
1 min
Marc Duch, al carrer Diputació / PERE TORDERA

BarcelonaUn grup de socis del Barça, que s'han organitzat amb el nom de 'Manifest Blaugrana', demanen que es convoquin eleccions "per donar a l'entitat un president electe, més enllà de la legitimitat que estableixen els estatus". Marc Duch, creador de la web Noalareforma.com, és un dels impulsors de la iniciativa.

Segons expliquen en un manifest, "l'objectiu és reforçar la salut democràtica del club i promoure i incentivar tot allò que ens fa 'més que un club', tot allò que ens dóna transcendència més enllà del resultat esportiu. La grandesa s’aconsegueix actuant".

"El Barça és propietat dels socis i així s’ha de mostrar en el dia a dia. El club ha de ser totalment accessible als seus socis, ha de fomentar activament la participació dels socis en la presa de decisions a través de tots els mecanismes possibles", diu el text dels impulsors, que busquen gent per col·laborar a recollir signatures per demanar eleccions.

"El Barça ha de ser un club transparent amb els seus socis, pulcre en la gestió i modèlic en el comportament", diu el segon punt. "El Barça ha de ser un club local i global, simultàniament", explica el manifest. "El Barça no és un club més, és més que un club", conclou el text.

stats