LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 16/04/2013

Els socis blaugranes demanen 6.830 entrades per viatjar a Munic

Les peticions superen les localitats disponibles i aquest dimecres es farà el sorteig per determinar aquells que podran assistir al partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions a l'Allianz Arena

Ara
1 min

BarcelonaEls socis del Barça han demanat un total de 6.830 entrades (agrupades en 2.923 peticions) per anar a l'Allianz Arena a veure l’anada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Bayern Munic, el proper dimarts 23 d’abril a les 20:45 h. El procés de sol·licitud, que estava obert fins a aquest dimarts a les 19 hores, s'ha tancat amb una demanda superior a les entrades disponibles (un total de 2.226 per a socis).

D’aquesta manera, aquest dimecres se sortejaran les entrades davant de notari entre els socis inscrits, en un acte que tindrà lloc a les oficines del club a partir de les 9:30 h. El mateix dia, el Barça farà el cobrament de les entrades i ho comunicarà als afortunats.

Cada soci podia fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi havia la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en cas que volguessin viatjar junts.

Per a aquest partit, el conjunt blaugrana disposa d’un total de 3.274 entrades que tenen un preu únic de 60 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es reparteixen entre els socis (2.226) i les penyes (557). El 15% d’entrades restants (491) es destinen a compromisos esportius i institucionals del club i als patrocinadors.

stats