BARÇA
Esports Barça 17/10/2012

Alex Song no ha pogut viatjar per problemes burocràtics i no s'entrena amb el Barça

Gerard Piqué ha fet treball de camp al marge del grup, mentre que Messi, Mascherano i Alexis no s'incorporaran fins aquest dijous

Ara
1 min

BarcelonaAlex Song no s'exercitarà aquest dimecres a la tarda amb els seus companys del Barça, que a partir de les 18 hores s'entrenaran a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El jugador blaugrana, internacional amb la selecció del Camerun, va marxar amb la seva selecció per disputar partits de classificació per a la Copa Àfrica i, tot i que estava previst que aquest dimecres a la tarda fos a Barcelona per entrenar-se amb la resta de l'equip, Song no ha pogut viatjar per problemes burocràtics.

Pel que fa a la sessió d'entrenament, Gerard Piqué ha fet treball de camp al marge de la dinàmica del grup, mentre que tot l'equip, ja amb els internacionals, s'ha exercitat pensant en el Deportivo de la Corunya. Messi, Mascherano i Alexis, que aquesta matinada han jugat el Xile-Argentina, s'incorporaran aquest dijous als entrenaments.

El tècnic, Tito Vilanova, ha completat l'entrenament amb vuit jugadors del Barça: Patric, Lomban, Tello, Sergi Roberto, Sergi Gomez, Masip, Deulofeu i Grimaldo.

stats