Lliga de Campions
Esports Barça 14/04/2011

Hi haurà sorteig per anar a Madrid

En el primer dia de sol·licitud d'entrades per al Reial Madrid-Barça de les semifinals de la Lliga de Campions, els socis del FC Barcelona han demanat 2.607 entrades agrupades en 1.213 peticions

Redacció
2 min
Cartell al Bernabéu.

BarcelonaEn el primer dia de sol·licitud d'entrades per al Reial Madrid-Barça de les semifinals de la Lliga de Campions, els socis del FC Barcelona han demanat 2.607 entrades agrupades en 1.213 peticions. Una xifra superior a les 2.441 disponibles.

En les primeres nou hores de disponibilitat del formulari per demanar entrades, els socis del FC Barcelona han fet palès el seu interès per donar suport a l'equip el proper 27 d'abril al Santiago Bernabéu. I és que a través del lloc web del club, s'han demanat 2.607 entrades a través de 1.213 peticions.

El FC Barcelona disposa d'un total de 3.590 entrades per a aquest partit, de les quals, un 85% (3.051) s'han posat a disposició dels socis (2.441) i les penyes (610). Una millora respecte al 80% que es destinava en temporades anteriors. El 15% restant seran per a compromisos esportius i institucionals del club i per a patrocinadors.

El termini per demanar entrades per al partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions estarà obert fins diumenge 17 d'abril a les set de la tarda. El formulari de petició d'entrades, disponible a la secció Entrades del web, ja es pot omplir. El procés és exclusiu per als socis del club. Cada soci pot fer una única petició d'entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. Com que ja hi ha més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 18 d'abril se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El 18 d'abril, el club comunicarà als socis agraciats el procés per a la recollida de les entrades.

En el moment de fer la inscripció, es demanarà introduir les dades d'una targeta bancària. En cas que s'accepti la petició d'entrada, en ser agraciat en el sorteig, es carregarà de manera automàtica l'import de 80 euros, en concepte de reserva de l'entrada. En el cas de peticions conjuntes, només cal donar les dades d'una targeta bancària, a la qual es carregarà l'import total de les entrades demanades. En cas que no se'n pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

stats