Barça
Esports Barça 04/03/2012

De les 52 targetes grogues que han vist els jugadors del Barça, només 20 són per faltes

El Barça està sent durament castigat amb amonestacions no per accions directes del joc, sinó per protestes, mans i altres detalls com ara simular un penal o perdre temps

Ara
1 min
Xavi protesta una decisió de Velasco Carballo en el partit contra l'Sporting

BarcelonaEl Barça està sent castigat amb targeta groga més per accions no directes del joc que per excés de duresa. De les 52 grogues que han vist els jugadors blaugranes, només 20 són per falta. La resta són per accions com ara protestar una decisió a l'àrbitre, tocar la pilota amb la mà, simular penal o treure's la samarreta per celebrar un gol. Aquestes són dades que dóna la periodista Sandra Sarmiento a través del seu compte de Twitter.

Els motius de les grogues són els següents: vint per falta, tretze per protestar, onze per mans, dues per simular penal, dues per perdre temps, una per joc perillós, una per treure's la samarreta celebrant un gol, una per no respectar la distància en una barrera i una per participar en una tangana.

En el cas de Guardiola, el tècnic ha sigut amonestat en tres ocasions, totes elles en l'últim mes i mig: davant el Vila-real, l'Osasuna i l'Sporting.

stats