Lliga de Campions
Esports Barça 21/10/2013

Martino: "És una setmana de partits importants però en cap cas determinants"

El tècnic blaugrana visualitza un partit en què caldrà que el Barça "faci bé el que sempre fa bé" i eviti que el Milan "tingui situacions de contraatac"

Natalia Arroyo
2 min

Enviada especial a Milà"Aquesta és una setmana de partits importants però en cap cas determinants. La temporada acaba de començar i tenim encara partits molt difícils per endavant. En els pròxims dies tenim partits contra equips tradicionals, de molt de pes". Així ha resumit Tata Martino la setmana de partits contra el Milan i el Madrid que inicia aquest dimarts el Barça. "Viatgem tots perquè és un partit decisiu per deixar la classificació a vuitens pràcticament tancada", ha afegit.

A l'aeroport, Zubizarreta ha definit la setmana que comença com una setmana d'exàmens parcials. Martino ha respost: "L'any es construeix des del primer moment. Ja sentia una gran responsabilitat en el partit del Llevant o l'altre dia a Pamplona. En un club com el Barça, l'examen és cada tres dies, no hi ha pausa. Permanentment estàs sent examinat i tens l'obligació de posar el millor onze per guanyar".

Sobre quin Milan s'espera dimarts, Martino ha pres com a referència el partit de la temporada passada i creu que el Barça necessita "fer bé el que sempre fa bé el Barça i evitar que el Milan generi situacions de contraatac, que crec que és com més mal poden fer ells".

En aquest sentit, Martino ha deixat clar que al vestidor s'és conscient "que al davant hi ha un equip amb una gran tradició que no es pot menysprear". "El Milan voldrà mantenir el prestigi que té la seva samarreta. No pensem que serà un tràmit. Serà un partit difícil. Venim de fer un molt bon partit sense triomf. Estem molt bé i molt conformes amb el que venim fent i mirarem de constatar-ho aquest dimarts", ha afirmat.

Tot i que falten pocs dies per al partit contra el Madrid, Martino assegura que no pensa en el clàssic, encara. "Pensaré en el Madrid a partir de dimecres", ha dit, per aclarir que no condicionarà l'alineació a San Siro per reservar ningú de cara al clàssic. En aquest sentit, ha tornat a deixar clar que "és d'hora per saber quina és la finalitat de les rotacions", que tindran sentit "al final de temporada, no ara".

Tot i que el partit del Madrid és a pocs dies, Martino assegura que no pensa en el clàssic encara. "Pensaré en el Madrid a partir de dimecres", ha dit, per aclarir que no condicionarà l'alineació a San Siro per reservar ningú de cara al clàssic. En aquest sentit, ha tornat a deixar clar que "és d'hora per saber quina és la finalitat de les rotacions", que tindran sentit "al final de temporada, no ara".

stats