BARÇA
Esports Barça 29/10/2012

Tito Vilanova: "Posarem l'equip més competitiu possible per aconseguir un bon resultat"

El tècnic del Barça, Tito Vilanova, parla abans de viatjar a Vitòria per enfrontar-se a l'Alabès a l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei

Ara
2 min
Tito Vilanova, durant la roda de premsa prèvia al partit de Copa contra l'Alabès / ESPORT3

BarcelonaEl tècnic del Barça, Tito Vilanova, ha parlat abans de viatjar a Vitòria per jugar l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei contra l'Alabès. "Possiblement, de tots els equips que hem jugat durant aquesta ronda, és un dels millors rivals, i el fet que sigui un equip que ha jugat a Primera ens beneficia. Conec bé el seu entrenador, treballa molt bé els temes defensius i a aquesta eliminatòria li hem de donar la importància que té", ha dit el tècnic.

Sobre quin equip traurà a Mendizorrotza, Vilanova ha apuntat: "Només podem convocar 16 jugadors. Posarem l'equip més competitiu possible per aconseguir un bon resultat. Si fes un equip pensant a donar minuts, no li donaria la importància que es mereix el partit".

Víctor Valdés no ha estat convocat per Vilanova i, per tant, tot apunta que el tècnic farà jugar Pinto a la Copa. "De moment ho farem així, però ja valorarem què fem per als següents partits". L'entrenador ha dit que no ha influït de cap manera el fet que el filial blaugrana tingui partit de Lliga l'endemà del partit de Copa (dimecres es juga l'Osca-Barça B, ajornat per la pluja). "Eusebio coneix la casa i sap quines són les nostres necessitats", ha dit Vilanova.

"Cada cop som més a prop de perdre, simplement per una qüestió estadística. Sóc conscient que quan guanyem tot és bo, tot són bones paraules, i quan perdem, tot serà pitjor. Però visc aquesta situació amb naturalitat, l'he viscuda des de petit. Veig bé l'equip, estem en una bona línia, però queda moltíssim", ha apuntat.

Preguntat sobre Gerard Piqué, ha assegurat: "La seva evolució és positiva, però encara no sé si podré comptar amb ell dissabte".

stats