BARÇA
Esports Barça 28/02/2012

Freixa: "Hem de protegir l'honor del Barça i 'Punto Pelota' va traspassar la línia"

El secretari i portaveu del club blaugrana assegura que el Barça no permetrà "ni una pràctica il·legítima de periodisme", com va fer el programa 'Punto Pelota', ni "que es vulneri el nostre dret a l'honor", com ha fet la cadena Cope

Ara
2 min
Toni Freixa al programa '8 al dia'

BarcelonaToni Freixa ha participat en el programa '8 al dia' de 8TV per donar la versió del Barça sobre les últimes polèmiques amb el programa 'Punto Pelota' i la cadena Cope.

Freixa ha explicat per què el club va retirar les acreditacions a Intereconomía: "Vam entendre que la pràctica del programa per obtenir informació no era la que havia de ser i que teníem dret a defensar el nostre honor. Quan algú parla ha de saber si parla en la intimitat o si l'estan gravant".

El portaveu del Barça, en resposta a les crítiques de Pedrerol en el programa 'Punto Pelota' d'ahir a la nit, ha aclarit que l'objectiu blaugrana no és alliçonar ningú amb les mesures que està prenent darrerament i que aquesta funció és del Col·legi de Periodistes, "que ja es va manifestar sobre això": "Nosaltres no som ningú per ensenyar a cap periodista com ha de fer la seva feina. Nosaltres el que hem de fer és protegir la nostra intimitat, el nostre honor i no acceptar a qui traspassi aquesta línia".

Sobre la polèmica amb el president de l'Hospitalet, que va robar declaracions als directius del club sense previ avís, Freixa ha confessat que "no entenia gaire bé per què un president d'un altre club tenia tant d'interès en una qüestió així".

I en relació amb el comunicat que va emetre ahir la cadena Cope, Freixa ha aclarit que "que la Cope reconegui que el Barça té raó ja és una victòria". A partir d'aquí, assegura que el Barça s'esperarà a conèixer més detalls sobre el que dicti el jutge. El directiu blaugrana ha tornat a repetir que l'entitat no entrarà en conflicte directe amb el Reial Madrid, malgrat que la font que va fer servir l'emissora de ràdio per acusar el club de dopatge provenia del club blanc.

Freixa insisteix que el club prefereix "actuar que parlar" i manté que el Barça va fer bé de no denunciar Pepe quan va trepitjar la mà de Messi, perquè no ha d'intervenir en qüestions esportives. "Haver-lo denunciat no hauria canviat la decisió del jutge de competició".

El directiu ha dit, rotundament, que "aquesta és la junta directiva més cohesionada" que mai ha conegut. Ho ha afirmat en el context de la renovació de Pep Guardiola: "Tenim la sort de comptar amb el millor entrenador i volem que segueixi. L'hem de deixar que treballi tranquil i confiar en ell. És comprensible que una persona, quan porta quatre anys al màxim nivell d'exigència, vulgui prendre's un temps per resoldre dubtes personals. Quan ell consideri que ens ha de donar la notícia, ens la donarà. En paral·lel, el club segueix planificant la temporada que ve i no ens aturem".

stats