Barça
Esports Barça 25/02/2013

Freixa: "Roura dóna una dada objectiva. No valora l'àrbitre. És la diferència amb Mourinho"

El portaveu de la junta directiva del Barça ha donat suport a les declaracions del tècnic blaugrana, que ha reconegut que amb Undiano Mallenco treuen pitjors resultats

Ara
1 min
Toni Freixa, portaveu de la junta directiva del Barça, durant una roda de premsa / ÀLEX CAPARRÓS / FCB

BarcelonaToni Freixa, portaveu de la junta directiva del Barça, ha donat suport a les declaracions de Jordi Roura en roda de premsa, en què ha recordat que el rendiment del Barça amb Undiano Mallenco és més baix, i ha afirmat que comparteix "al 100% la seva opinió". "Roura dóna una dada objectiva sense entrar a valorar si l'àrbitre ho fa bé o ho fa malament. Aquesta és la gran diferència amb el que diu Mourinho", ha afirmat en una entrevista a Ràdio Marca.

Freixa, a més, ha confessat que l'equip nota l'absència de Tito Vilanova, tot i que sense ell els jugadors estan sent capaços de seguir "treballant com un equip" i tenint "un rendiment extraordinari".

Sobre el fet que s'hagi investigat la vida privada de Piqué, i d'altres futbolistes del Barça, Freixa no ha pogut confirmar ni desmentir la informació i s'ha limitat a dir que "quan la junta va entrar al Barça el 2010, s'havien gastat més de tres milions d'euros en seguretat" però ha aclarit que no disposen del contingut d'aquestes investigacions.

stats