BARÇA
Esports Barça 04/01/2012

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, no assistirà a Cornellà-El Prat per veure el derbi

Xavier Trias explica les raons a El dia de la COM, de COMRàdio: "Al final la gent de l'Espanyol podria pensar que Trias només hi va quan juga el Barça, i no és veritat"

Ara
1 min
L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat aquest dimecres al matí al programa El dia de la COM, de COMRàdio, que diumenge no assistirà al derbi entre l'Espanyol i el Barça que se celebrarà a Cornellà-El Prat.

"No hi aniré. La gent sap que sóc un culer total i són ganes de... a l'Espanyol hi vaig tres o quatre vegades a l'any, però no el dia que juga el Barça contra l'Espanyol. Sembla una cosa gairebé d'educació i de gentilesa cap a l'Espanyol. Per tant, d'aquí a dues setmanes, probablement, aniré a veure un partit de l'Espanyol", ha assegurat Trias.

"No té sentit que, si no hi he anat fa dues setmanes, ho faci ara, el dia del Barça. Al final la gent de l'Espanyol podria pensar que Trias només hi va quan juga el Barça, i no és veritat. Hi he anat sempre que l'Espanyol ha jugat un partit important. He tingut un incident amb l'Espanyol que no nego, i hi ha gent que s'enfada molt, però seguiré anant al camp de l'Espanyol, segur que hi aniré en un parell de diumenges", ha dit l'alcalde de Barcelona.

stats