Barça
Esports Barça 07/02/2012

Emery: "El Barça és un club gran, però la seva grandesa la perd en moments puntuals"

El tècnic basc del València creu que està "fora de lloc" acusar el València per no haver regat la gespa en l'anada de Copa a Mestalla perquè considera que cada club juga "les seves cartes", com espera que faci el Barça al Camp Nou

Ara
1 min
Unai Emery a la banqueta del Calderón.

BarcelonaA Unai Emery no li ha agradat que des del Barça es critiqués que la gespa de Mestalla estava seca en l'anada de la Copa del Rei. "Vam deixar la gespa com estava, no la vam regar ni tallar. Ara el Barça posarà al Camp Nou la gespa com vulgui i amb les dimensions que vulgui. El Barça és un club gran, però la seva grandesa la perd en moments puntuals. Està fora de lloc acusar-nos per això", ha comentat. De fet, el tècnic xe creu que el València el que va fer va ser "jugar les seves cartes".

L'entrenador del València no creu que el seu equip sigui excessivament agressiu i afirma que el comportament dels seus jugadors "està dins els límits". Sobre si té la fórmula per aturar Messi, diu que creu saber "com aturar-lo", malgrat que reconeix que "és molt difícil".

Emery recorda que el València té "il·lusió i ganes d'arribar a la final" i que lluitaran "al màxim per aprofitar l'oportunitat" que tenen contra el Barça. El tècnic no ha donat cap pista sobre quina serà la tàctica que farà servir perquè "s'ha d'informar, però no l'equip contrari". "El Barça tampoc diu com jugarà i em sembla bé", ha conclòs.

stats