Barça
Esports Barça 08/02/2012

Emery sempre perd quan visita el Camp Nou

El tècnic basc ha jugat en quatre ocasions a l'estadi del Barça, un cop amb l'Almeria i tres amb el València, amb un total de quatre derrotes i onze gols encaixats i un únic de marcat

Efe
1 min
Unai Emery gesticula durant la roda de premsa

BarcelonaEl Barça compta amb un mínim avantatge al marcador per a aquesta nit a la tornada de la Copa del Rei contra el València (1-1, a Mestalla) i amb una part de l'estadística al seu favor, després que tots els partits en què Unai Emery ha visitat el Camp Nou, s'hagin saldat amb derrota per al tècnic basc.

La primera vegada que va visitar Emery el Camp Nou amb l'Almeria va caure derrotat, igual que en les tres ocasions que ho ha fet amb el València, balanç que ha deixat 11 gols a favor dels catalans i un de sol per als equips de l'entrenador guipuscoà.

En aquesta temporada, els dos equips s'han enfrontat en dues ocasions i totes elles a Mestalla, amb dos empats (2-2 en Lliga i 1-1 en Copa). Després del partit d'aquesta nit, el València tornarà aviat al Camp Nou, per disputar la jornada de Lliga d'aquí a dos caps de setmana.

stats