Esports Barça 21/04/2012

'Avui més que mai, Barça, Barça, Barça!', portada de l''Sport'

Els diaris esportius dediquen portades monogràfiques al clàssic d'aquest vespre entre el Barça i el Madrid i als seus principals craks Messi i Cristiano Ronaldo

Ara
1 min
Sport 21 d'abril

BarcelonaLes portades dels diaris esportius d'aquest dissabte escalfen motors de cara al partit entre el FC Barcelona i el Madrid aquest vespre, on es juguen tres punts clau per lluitar pel títol de Lliga. 'Avui més que mai, Barça, Barça, Barça!', diu la portada de l''Sport'. El diari destaca les declaracions del tècnic blaugrana, Pep Guardiola: "Volem guanyar el Madrid i el Chelsea i ho donarem tot perquè sigui així".

En la mateixa línia, 'Mundo deportivo' fa una portava dedicada al 'clàssic' i titula: 'Un clam!'. El rotatiu català destaca que el Barça vol donar un cop a la Lliga empès "per 100.000 veus" en referència als seguidors que avui ompliran el Camp Nou. També recull les paraules de Guadiola: "Avui només val guanyar".

A 'El9Esportiu', la portada hi diu: 'Ara és l'hora' i, de fons, una imatge d'un Camp Nou ple a vessar amb una gran pancarta on s'hi pot llegir: "Catalunya is not Spain".

Pel que fa a la premsa esportiva madrilenya, el diari 'Marca' titula: 'Dos homes i una Lliga' i mostra la imatge enfrontada de Messi i Cristiano Ronaldo. Explica també en portada que Mourinho va dirigir ahir a Madrid un entrenament amb gespa mullada per reproduir les condicions que avui trobarà al Camp Nou.

L''As' destaca: 'La Lliga en 90 minuts' i afegeix que el tècnic blanc buscarà avui la primera victòria a l'estadi del FC Barcelona. Les paraules de Guardiola que recull en portada són: "Si el Madrid guanya o empata ja hi haurà campió".

stats