Barça
Esports Barça 18/05/2012

Del Bosque: "Puyol es fa respectar perquè és un exemple en tot. El Carles és un líder positiu"

El seleccionador espanyol segueix sense descartar que Puyol es recuperi i pugui entrar a la llista de convocats per a l'Eurocopa i posa en mans de la valoració dels metges la decisió de si s'endú a Villa. També ha parlat del rendiment de Piqué i l'estat físic de Xavi

Ara
1 min
Vicente del Bosque, seleccionador espanyol

BarcelonaEn una entrevista al diari 'Marca', Vicente del Bosque ha reconegut que convocarà els jugadors "que s'emocionin amb l'Eurocopa". En aquest sentit, es resisteix a descartar encara Puyol i Villa, els dos blaugranes que estan lesionats i que voldria recuperar per poder-los convocar.

Sobre Puyol, el seleccionador ha dit que "seria una recuperació miraculosa" però el considera un jugador "difícil de substituir". De tota manera, descarta que viatgi amb l'expedició si no està disponible per jugar. "És un líder positiu, quan ell parla es fa respectar. I ho fa perquè no hi ha res millor que l'exemple".

Pel que fa a les opcions de David Villa d'entrar a la llista de l'Eurocopa, Del Bosque no considera que sigui necessari que, abans, hagi jugat. "La clau és que estigui bé. Ell està treballant molt i vull ser optimista. Però hauran de ser els metges els que decideixin si està bé", assegura.

Preguntat per la temporada irregular de Piqué, el tècnic de la selecció espanyola reconeix que "potser no ha sigut bona" però confessa que no ha trobat millor central que el blaugrana, que fer-ho "és impossible" perquè Piqué és un defensa que "mitjanament ficat en el partit ja és molt bo".

De Xavi, Del Bosque ha fet broma i ha dit: "Ell té dues preocupacions, que són les mateixes que les meves. Que el camp estigui perfecte i que no li faci mal el bessó".

stats