Barça
Esports Barça 03/01/2013

Valdés, sobre la seva renovació: "No descarto provar sort i descobrir altres països i altres cultures"

El porter del Barça assegura que no està preocupat sobre el seu contracte i entén que és normal que es dubti d'ell en un club com el Barça

Ara
1 min
Víctor Valdés, en roda de premsa

BarcelonaVíctor Valdés finalitza contracte amb el Barça el 30 de juny del 2014, però no està preocupat per negociar la seva renovació. Sobre les opcions d'acabar la seva carrera esportiva vestit de blaugrana, el porter ha assegurat que són coses que marca el temps. "No descarto provar sort i descobrir altres països i altres cultures", ha assegurat.

El futbolista, que no va entrenar-se amb normalitat per un problema al peu que arrossega des de Valladolid, afirma que "pot controlar les molèsties" i que podrà jugar contra l'Espanyol diumenge. "Espero arribar al derbi, perquè per a algú de la casa sempre és un partit molt important", ha dit. A més, ha afegit que no li sorprèn que es dubti d'ell quan el seu rendiment baixa una mica perquè li ha passat "sempre" al Barça. "Crec que només pot opinar qui ha estat allà baix", ha sentenciat.

En la seva compareixença, Valdés també ha valorat l'àmplia distància que té el Barça sobre l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid a la Lliga. "L'únic que em preocupa és que guanyem la Lliga. Queda un llarg camí per recórrer i la distància d'ara no és definitiva".

A més, Valdés ha volgut animar el seu company Iker Casillas. "Té tot el meu suport i espero tornar-lo a veure jugar de titular ben aviat".

stats